Diensten

Van meubellogistiek tot warehousing. Wij leveren.

Ons maatwerk

Je partner in logistiek

Dat willen we voor je zijn

Opslag, transport, just-in-time levering, white glove service, montage, inrichting en retour van emballage. Wij bieden je de volledige logistieke oplossing. Met één telefoontje naar één aanspreekpunt verkrijg jij één naadloos afgestemd proces. Dat bovendien in één keer goed is. 

Meubellogistiek

Wij verzorgen meubellogistiek in de breedste zin van het woord. Zowel zakelijk als direct bij de particuliere klant, zowel nationaal als internationaal. 

We leveren de goederen op de eindbestemming, pakken het uit, monteren alle meubels en plaatsen ze bij de klant of volgens het beschikbare interieurplan. Want zo hoort dat bij meubelmontage en -installatie. En de overgebleven verpakkingsmaterialen? Die nemen we uiteraard mee terug. 

Projectenlogistiek

Niets is ons te groot of te ver. Logistiek voor grootschalige projecten als vakantieparken, hotels, beurzen en tentoonstellingen pakken wij met beide handen aan.

Onze mensen werken nauw samen met jouw team en zitten kort op de bal tijdens het hele proces. Alles om jouw project tot een succes te maken. Het just-in-time principe is ons daarnaast niet vreemd in de projectuitvoering. Wij plaatsen de juiste goederen, op het juiste moment, op de juiste plaats. 

Warehousing

Wil je jouw goederen tijdelijk en veilig ergens opslaan? Wij zijn van alle soorten opslag thuis.

Of je jouw goederen in één grote levering of in twintig deelleveringen bij ons laat afleveren, maakt niets uit. Wij zorgen voor de nauwkeurige goederenontvangst en de geschikte opslag in ons logistieke centrum dat van ingang tot exit is beveiligd. Tussendoor heb jij realtime inzicht in jouw voorraad. Moeten goederen uit de opslag worden geleverd bij een klant? Dan zorgen wij voor de just-in-time logistiek.

High value logistiek

Voor sommige goederen is extra voorzichtigheid en expertise nodig. Zowel voor de transport als de installatie. Wij verzorgen dit hele proces.

Onze vakmensen zijn door en door getraind om high value goederen, zoals multifunctionals, printers, computerapparatuur, medische apparaten en server (patch)kasten met beleid te vervoeren naar de eindbestemming. Dat is niet het enige, want we leiden onze mensen ook gedegen op om jouw goederen succesvol te monteren en te installeren, zodat ze ready-to-use zijn. 

Last-mile logistiek

Goederen op de juiste tijd, plek én volledig duurzaam geleverd bij de eindontvanger. Met onze last-mile logistiek rijden we die laatste mijl honderd procent elektrisch. En ook nog eens op maat.

Jouw producten worden in bulk geleverd in ons logistieke centrum. Vanuit deze hub bezorgen wij vervolgens alles één of meerdere keren per week bij jouw klanten, in één zending met onze elektrische vrachtauto.  Dit doen we volgens het just-in-time principe, waarbij het product op de juiste plaats en juiste tijd bij de eindontvanger terechtkomt. Wij begrijpen namelijk hoe belangrijk een hoge klanttevredenheid voor jou is.

Werkplek beheer

Hybride werken is de vorm en daar dien je je werkomgeving op af te stemmen, op kantoor én thuis bij je medewerker. Voor het beheer van die thuiswerkplek helpen wij je. 

Want hier komt nog best wel wat bij kijken. Goederenregistratie, opslag, transport, inhuizen, (de)montage en mogelijke reiniging of reparatie. Wij nemen het volledige beheer van de thuiswerkplek over. Zodat elke medewerker fijn kan werken thuis en jouw hybride werkomgeving optimaal is geregeld.

Ons maatwerk in de praktijk

Welke gave projecten hebben wij al opgeleverd?