Over ons

Krachtige combi tussen handen en hoofd.

Ons vakmanschap

Logistiek die meteen goed zit

Wij leveren 't.

Het plan van aanpak voor een project, de communicatie met de opdrachtgever, het logistieke proces en de volledige afhandeling met white glove service. Het moet allemaal in één klap goed zitten. Dit is ons vakmanschap. We luisteren naar de klant. We denken mee en verder. We doen wat we beloven. En bovenal werken we met vakmensen die hun vak verstaan en die snappen hoe belangrijk dit project voor jou is. 


Ook al zetten we tien stappen extra, wij halen alles uit de kast om de klus telkens weer te klaren. Want alleen het allerbeste resultaat telt voor ons. Is wellicht een uitdagende ambitie om na te leven, maar daar houden wij wel van.

In één keer goed

Oftewel, first time right. Wij houden niet van gedoe achteraf en half werk. Jij waarschijnlijk ook niet. Daarom hebben wij de volledige focus om elke logistieke opdracht direct goed op te leveren.

Alles voor de klant

Want het draait immers om jou en jouw logistieke project. Wij richten elk traject klantgericht en op maat in en leveren op basis van white glove service. Kortom, we staan voor je klaar en zijn voorbereid op alles.

Zonder grenzen

Letterlijk en figuurlijk verzetten wij elke werkdag onze grens. Lokaal, nationaal of internationaal. Het maakt ons niets uit. Wij zijn overal voor in, want voor elk probleem is een oplossing te vinden. 

Onze glansrijke mensen

Klaren de klus. Telkens weer.

David Bernardt

Verkoop en directie

Youri Schepel

Planner

Kevin vos

Hoofd planning

Loes de Rouw

Logistiek coördinator

Thom Cleber

Accountbeheer

Nadine de Reus

Dossierbeheer

Onze ambitie in de praktijk

Welke klussen hebben wij al geklaard?