Verhuizer/
monteur

(Inter)nationaal

Hey verhuizer of monteur uit Limburg!

Voordat we uit enthousiasme van alles over onszelf en onze nieuwe toekomst gaan vertellen, zijn we eerst nieuwsgierig naar jou. Wie ben jij? Ben je al langer verhuizer of monteur? Wat vind je leuk om te doen in een baan én daarbuiten? Kom snel een keer langs en vertel ons meer. Om samen te ontdekken of deze combinatie vacature voor verhuizer én monteur in Zuid Limburg ook jouw ding is.

Van UTS naar Bernardt Value Added Deliveries

Value-wat? De verhuiswereld is enorm veranderd de laatste jaren. Wij spelen daar als vernieuwend bedrijf, met een nieuwe naam, op in. Dat maakt dat we bij onze klanten met veel energie en plezier service van A tot Z bieden. Naast vervoeren, sjouwen en uitpakken zorgen wij nu ook voor het zorgvuldig (de)monteren en installeren van mooie spullen. Dat kunnen onze chauffeurs en verhuizers nu bij ons leren. Bij ons werken fijne mensen die het leuk vinden om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Medewerkers die problemen oplossen waar nodig en graag een meter extra maken. Klant blij, credits voor jou!

Belangrijke zaken voor jou op een rij

Een normaal salaris en andere goede arbeidsvoorwaarden die bij je baan passen, vinden we niet meer dan logisch. We vinden het vooral belangrijk dat je veel plezier hebt in je werk.

Ben je enthousiast over deze vacature?

Kom dan snel een keer koffie drinken! Je kunt gewoon even een whatsappje sturen naar onze collega Kevin: 06-54606128 of stuur een mail naar k.vos@utsbernardt.nl. Dan plannen we gauw iets in. 

benieuwd naar het team?